Wednesday, March 2, 2011

kehidupan nasik bungkus akan bermula

aku dah nak jadi wanita bekerjaya.. miggu depan dgn insyaallah aku akan lapor diri kat Jabatan Kesihatan Negeri Pulau Pinang.. memula aku takde la menjangkakan aku nak dapat tmpat yg sekangkang kera ja dari rumah kan..  tapi takpe aa. keja mane2 pun gaji aku tetap same jer... so aku redha... secara rasmi nya next week aku kena aa dok rumah bujang kan.. gile ahh.. aku dah kena berdikari.. aku juga dah tak leh tido  lepas subuh... *mintak2 tuhan bg rezeki kat aku tahun 2011 ni kan* aku juga akan mula pk 'mlm nie nak makan kat mane' *atau mungkin aku tak makan malam * aku juga kena mula berkenalan dgn jiran2 sebelah rumah nanti.. untung2 bulan puase bole aa dorg anta makanan kat aku..

p/s: malas aku bebel pjg2.. runsing aku nak kerja.. hish

2 comments:

  1. gudluck di alam kerja..
    nnt lepak skali wey..
    da dekat sng ckit..
    hohohoh..

    ReplyDelete